al palpojo 2020

Актуелно

07 Јули 2015

Кога зборуваме за иднината на еврото, има две клучни прашања: дали Грција навистина ќе ја напушти “непобедливата” заедничка валута и ако тоа се случи, како ќе се одрази тоа врз вредноста и одржливост на еврото.

07 Јули 2015

   - Новиот министер за финансии на Грција Еуклид Цакалотос и премиерот Алексис Ципрас денеска заминуваат за Брисел, со цел да ја задржат земјата во еврозоната, додека повеќето европски партнери изгледа дека одлучија оти подобро ќе биде земјата да излезе, коментира „Катимерини“.

07 Јули 2015

Додека геолозите и биолозите се занимаваат со староста и природното богатство на Охридското Езеро историчарите трагаат по тајните скриени во неговите води. Нуркачите документираа наколни живеалишта, брод, авион и оружје.

07 Јули 2015

 

Научникот Михајло Пупин е Србин, а  корените му се од Македонија, тврди историчарот Павле Митрески. Пупин, на Версајската мировна конференција се залагал  Македонија да добие автономија и финансиски ја помагал.

 

Страница 176 од 176
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter