Во потрага по трајната убавина

Татјана Дурнева, порачува: – Благодетот од прочитаното е огромен!

Почитувани,  „Публиитет.мк“ ја замоли професорката по македонски јазик и литература во ОЕМУЦ „Св.Наум Охридски“ од Охрид како наш редовен читател...

Read more
Page 49 of 51 1 48 49 50 51