Во потрага по трајната убавина

Светлана Христова – Јоциќ „Да се ослободам“ , стихови

Светлана Христова-Јоциќ - Да се ослободамЗошто не ми дозволувате анималност,зошто не: воен инстикт, освојување;зошто да не ја обожувам страста?Дозволете ми...

Read more

Читателите избираат: Мирјана Талеска од Прилеп, професор по македонски јазик и книжевност

Потрагата по трајната убавина ја правиме заеднички со Вас почитувани, читатели и посетители на „Публицитет.мк“ Денеска ја поместуваме објавата -...

Read more
Page 50 of 51 1 49 50 51