al palpojo 2020

Денес им е роденден: Даниела Ангелоска

13 Март 2023

Даниела Ангелоска од Охрид, работи во Спорт Лајф обложувалниците и е ментор.

 Секој роденден е среќен и посебен кога среќата ќе ја споделите со другите. Родендените ги славам со моите најблиски,пријателите и секако колегите.

Се радувам на секоја честитка, а најмногу на одвоеното време и внимание. Ви благодарам.

 

Публицитет.мк 

Прочитано 188 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter