al palpojo 2020

Денес им е роденден: Валентина Вања Тодоровска

13 Март 2023

Валетнина Вања Тодоровска - новинар од Скопје.

Денес е ден кога ми се измешани чувствата, но најгласно е она детското, да се радувам. Се подготвувам за весел, младешки, лелеаво-роденденски појадок со Ани и Теа а крајот на денот го поминувам со пријателите со кои растев. Го славиме мојот ден на традиционален начин, со стари и нови фотографии и добра храна.

 vanja

Публицитет.мк 

Прочитано 132 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter