al palpojo 2020

Денес им е роденден: Ѓоко Симјаноски

13 Март 2023

Ѓоко Симјаноски,филмски и музички критичар, уметник и фотограф од Охрид.

 Кога славиш 76 години од животот , најголема желба е да си здрав и жив. Се надевам дека и понатака ќе бидам во можност да бидам активен пензионер и дека и понатака ќе можам да се занимавам со сликарство , фотографија и возење велосипед. Многу желби а малку време.

Роденденот ќе го прославам со моите најмили, моето семејство, кое многу ми значи.Благодарам на Публицитет што посвети внимание за мојот роденден. Ви посакувам успешна и плодна работа.

Публицитет.мк 

Прочитано 149 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter