al palpojo 2020

Денес им е роденден: Неат Алим

18 Март 2023

Неат Алим сопственик на берберница „Шогун“  во  Охрид

Се радувам на родендените, една година поискусен по сериозен.
Оваа како и секоја ќе има дружење и частење во Старата Охридска  чаршија  како со дуќанџиите така и со муштериите. 
Навечер неизбежно е тортата и славење со најблиските.
Овој мај 2023 исто ќе славиме и јубилеен роденден 25 години постоење на Барбер шоп Шогун во старата Охрид.
Ви благодарам почитувани на дикатот.

Публицитет.мк 

Прочитано 1838 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter