al palpojo 2020

Денес им е роденден: Костадинка Трајаноска

21 Мај 2023

Костадинка Трајаноска дипломиран ижинер- биотехнолог.

Денес славам 40 години. Роденденот ќе го прославам во Чешка Република , каде и во моментов работам веќе 10 месеци, поточно во градот Кутна Хора, кој исто така е град на УНЕСКО, како нашиот Охрид.
Славењето на родендените како за сите, така и за мене оставаат посебен спомен во животот, па така и оваа година ќе го прославам со значајни и блиски личности кои оставаат трага на радост и среќа низ животната траекторија во времето.
Се надевам, и посакувам следниот роденден да го прославам со мојата фамилија и моите блиски пријатели во  мојот град Охрид.
Ви благодарам Публицитет на вниманието...Бидете сите живи, здрави и секогаш останете насмеани.

Публицитет.мк 

Прочитано 151 пати

Омнибус

24 Мај 2023

Почина кралицата на рокенролот Тина Тарнер

Тина Тарнер, една од најдобрите музички изведувачи на сите времиња, почина денес на 83-годишна возраст.
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter