al palpojo 2020

Денес им е роденден: Михајло Филев

23 Мај 2023

м-р  Михајло Филев -Изработувач на охридски бисер и филигран,  Почесен конзул на Р.Србија со седиште во Охрид.

Благодарм за вниманието и прекрасната роденденска честитка на Вашиот  прекрасен портал Публицитет.мк

Годините ни се нижат како бисери во недоглед,и прават историја од топли спомени кој сме ги стекнале со најблиските и со сите добронамерни луѓе кој сме ги запознале. Роденденската бројка 42 ќе ја прославам во кругот на семејството.

Почитувањето,љубовта,убавите желби се најголем подароци меѓу луѓето тоа не прави најсреќни.

Почитувани драги пријатели ви благодарам од срце на честитките и вниманието,ви посакувам да ми сте здрави,живи,среќни,заедно со семејствата. За мене тоа е најголем подарок.

Публицитет.мк 

Прочитано 184 пати

Омнибус

24 Мај 2023

Почина кралицата на рокенролот Тина Тарнер

Тина Тарнер, една од најдобрите музички изведувачи на сите времиња, почина денес на 83-годишна возраст.
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter