al palpojo 2020

Денес им е роденден: Соња Симовска - Видическа

25 Мај 2023

Соња Симовска – Видическа, водител на смена на Граничен премин Св. Наум.

Јас сум најгорда мајка во годината што измина . Мајка која се радува на трудовите на своето чедо, кое ги сее и жнее низ светот. Посакувам овие мигови секој да си ги доживее дома и никогаш да не не напуштаат , бидејќи тие се нашата иднина, нашиот живот.

Ги учевме и воспитувавме – денес кога станувам пионер ветувам...Ветувањата ги исполнија , исто како што ја исполнија и нахранија мојата душа и срце. Бидете живи и здрави сите дечиња низ светот. Бидејќи вие можете, знаете и умеете и успевате. Ги сакам сите деца.

Воедно и’ посакувам на мојата ќерка да нижи успеси и како ѓердани околу вратот да ги  чува и да засјааат  во овој чуден свет.

Публицитет.мк

Прочитано 254 пати

Омнибус

24 Мај 2023

Почина кралицата на рокенролот Тина Тарнер

Тина Тарнер, една од најдобрите музички изведувачи на сите времиња, почина денес на 83-годишна возраст.
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter