al palpojo 2020

Денес им е роденден: Устијана Речкоска - Шикоска

26 Мај 2023

Проф. д-р Устијана Речкоска - Шикоска, Проректор на Универзитетот за информатички науки и технологии “Св. Апостол Павле” - Охрид и Редовен професор од областа на компјутерска техника и информатика.

Родендените за мене се нешто посебно и најсветло во мојот живот. Ги сакам моите родендени, заедно со годините што доаѓаат и им се радувам. Го сакам мај и го сакам бројот 26. Мојот роденден 26 мај.
Му благодарам на Бога за се’ , на моите драги родители, на мојот брат со семејството на мојот сопруг и моите две прекрасни деца. Во мај има уште еден славеник тоа е маж ми и уште еден мојот внук од брат Благој.

 

348900205 251032187575559 8098549329831789234 n

Овој роденден за мене е помалку невообичаен. Со самото тоа што сум далеку од моето среќно семејство со кое најчесто го споделувам мојот роденден. Сум на студиски престој во Естонија една прекрасна земја и лулка на дигитализацијата и ИТ индустријата, заедно со учесниците во делегацијата со кои сме еден прекрасен тим. Тие со голема љубов и почит ме изненадија и ми го честитаа роденденот. За мене ќе остане секогаш посебен длабоко во мене. Им благодарам од срце. По моето враќање во мојата драга Македонија и мојот сакан Охрид, роденденот ќе го прогласам во кругот на најблиските.
На сите им посакувам многу здравје, радост и долговечност. Сакам да делиме вистински вредности и успеси меѓу нас. Да делиме љубов и почит и да се редуваме на сечиј успех.
Ви благодарам на сите на Многаја лета.

Публицитет.мк

 

Прочитано 235 пати

Омнибус

24 Мај 2023

Почина кралицата на рокенролот Тина Тарнер

Тина Тарнер, една од најдобрите музички изведувачи на сите времиња, почина денес на 83-годишна возраст.
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter