al palpojo 2020

Денес им е роденден: Гоце Најдески

22 Јуни 2023

Гоце Најдески,  Управител на приватна фирма „Сончев Ден“ ДООЕЛ „Стојмирка“ од Охрид .      

  Денеска полнам 60 години. Шест децении живот.

Иако е работен ден полн со работни обврски, ќе најдам време да прославам со моите блиски пријатели/ки и другари/ ки.

Кон се’ човек треба да пристапува со позитивна енергија и позитивни мисли кои ќе не ’ храбрат во иднина.

Си посакувам добро здравје и сите околу мене да се среќни и весели.

Публицитет.мк

Прочитано 1940 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter