al palpojo 2020

Денес им е роденден: Влатко Грашароски

22 Јуни 2023

Влатко Грашароски, менаџер на Hadji Tattoo and piercing studio во Охрид. 

Денот на роденденот за мене е посебен , особено откако ја имаме нашата заедничка рожба која му даде нова димензија и смисла на нашето живеење. 

Денеска помалку ќе мислам на работата а повеќе на дружба со пријателите и вечер во кругот на семејството. 

Публицитет.мк 

Прочитано 1850 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter