al palpojo 2020

Денес им е роденден: Оливер Цепенковски

23 Јуни 2023

Оливер Цепенковски - сопственик на Форт кафе Охрид.

Роденденот е посебен ден во годината, кога се слави изминатата година од животот. Со оглед на мојата работа, роденденот го поминувам цел ден со гости во Форт кафе, а вечерта е резервирана за семејството и пријателите. И годинава денот ќе ми биде исполнет со гости од цел свет а вечерта со семејството и пријателите, да наздравиме за уште многу убави години кои ќе ги прославуваме заедно, здрави, живи, успешни и среќни.

Публицитет.мк 

Прочитано 1896 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter