Фото на неделата: Лебедот и ноќта

Во рубриката Фотографија на неделата се определивме за фотографија од Мики Николоски од Прилеп а ја насловивме „Лебедот и ноќта“. 

Фотографијата е позајмена од фејсбук профилот „Охрид, Охрид убав, мил“ 

Се надеваме дека ќе ви се допадне. 

miki nikoloski

Публицитет.мк 

Прочитано 302 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter