Фото на неделата: Лебедот и ноќта

Во рубриката Фотографија на неделата се определивме за фотографија од Мики Николоски од Прилеп а ја насловивме „Лебедот и ноќта“. 

Фотографијата е позајмена од фејсбук профилот „Охрид, Охрид убав, мил“ 

Се надеваме дека ќе ви се допадне. 

miki nikoloski

Публицитет.мк 

Прочитано 386 пати

Омнибус

24 Мај 2023

Почина кралицата на рокенролот Тина Тарнер

Тина Тарнер, една од најдобрите музички изведувачи на сите времиња, почина денес на 83-годишна возраст.
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter