„Пролет во Лабино“ Иванка Зографина

Секој агол во Охрид е посебен предизивик за вљуберниците во фотографирањето . Една од нив е Иванка Зографина. Еве денеска по подлго време споделуваме нејзина фотографија направена во преубавото Лабино. Да уживаме. 

 

labino

 

Публицитет.мк 

Прочитано 809 пати

Омнибус

24 Мај 2023

Почина кралицата на рокенролот Тина Тарнер

Тина Тарнер, една од најдобрите музички изведувачи на сите времиња, почина денес на 83-годишна возраст.
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter