„Пролет во Лабино“ Иванка Зографина

Секој агол во Охрид е посебен предизивик за вљуберниците во фотографирањето . Една од нив е Иванка Зографина. Еве денеска по подлго време споделуваме нејзина фотографија направена во преубавото Лабино. Да уживаме. 

 

labino

 

Публицитет.мк 

Прочитано 924 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter