ФОТО НА НЕДЕЛАТА: „ Те чекам на Пристаниште“ - Мимоза Чолак, автор

Од албумот „Охридски приказни“ од Мимоза Чолак од Скопје ја избравме оваа фотографија да го краси нашиот портал. Насловот на фотката е наш. 

Се надеваме дека ќе ви се допадне .

 

366533722 2195909267265929 3027120107732747434 n

 

Публицитет.мк  

 

 

 

Прочитано 707 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter