Со музички ракопис на Гоце Џуклески отпеана од Сузана Спасовска снимена е нова песна за Ајри Демировски

01 Април 2023

Македонскиот славеј - Сузана Спасовска, пее за Битолскиот славеј - Ајри Демировски, авторот на антологиската песна ,,Битола мој роден крај“

Гоце Џуклески авторот на музиката упатува благодарност до брачната двојка KATHY I ETTORE BACAC за идејата и за поддршката заедно да создадат уште една песна за легендарниот Ајри.

Госпоѓата KATHY е авторката на текстот на ,,Песна за Елени,, снимена минатата година. Уживајте во новава песна., автор на текстот е Огнен Неделковски а аранжманот на Славко Ристески особено битолчани, пишува д-р Џуклески на својот фб профил. 

 

 

 

 

 

Публицитет.мк 

Прочитано 277 пати

Омнибус

24 Мај 2023

Почина кралицата на рокенролот Тина Тарнер

Тина Тарнер, една од најдобрите музички изведувачи на сите времиња, почина денес на 83-годишна возраст.
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter