al palpojo 2020

Мојот живот, мојот свет

07 Јануари 2024

На овој голем ден – Христовото раѓање – Божик во серијалот „Мојот живот, мојот свет“ ја споделуваме животната приказна на д-р Владимир Попоски реномиран офталмолог во државниот шпански медицински центар Маг и Каталонскиот институт за ретина во Барселона.

12 Декември 2022

Коле Ангеловски – актер и режисер. Роден е во Скопје во 1943 година . Дипломирал на Факултетот за драмски уметности во Белград.

04 Декември 2022

Од понеделник 12 декември по 20 часот на вашиот омилен портал Публицитет.мк очекувајте го првото издание од новата сезона од аудио серијалот „Мојот живот, мојот свет“. 

08 Декември 2021

Снежана Анастасова - Чадиковска е вториот гостин - соговорник во новата сезона од аудио интервјуата „Мојот живот, мојот свет“. Нашата средба , логично беше да се случи во Охрид и тоа на 2 август на два дена пред почетокот на 60 „Охридско лето“.

22 Ноември 2021

Во култниот аудио серијал „Мојот живот, мојот свет“ следува вториот дел од интервјуто со легендата на македонската забавна музика Драган Мијалковски.

08 Ноември 2021

Трет гостин во култниот аудио серијал „Мојот живот, мојот свет“ е легендата на македонската забавна музика Драган Мијалковски.

25 Октомври 2021

Втор соговорник на уредникот и водител Милчо Јованоски во осмата сезона од аудио серијалот  „Мојот живот, мојот свет“ реализиран во култниот „Аквариус“ му е авторката на романот „Солзите на сестра ми“ госпоѓа Лилјана Зашова.

11 Октомври 2021

Новата осма сезона од веќе култниот аудио серијал „Мојот живот, мојот свет“ авторот и водител Милчо Јованоски ја отвора со интервју  со  актуелната директорка на  фестивалот „Охридско лето“ Наташа Поповиќ.

14 Август 2021

Пред само четири дена не напушти Сабина Ајрула-Тозија, една од нашите  најзначајни и најпопуларни актерки.   Почина на 75-годишна возраст по тешко боледување.

07 Април 2021

Во чест на 7 Април - Светскиот ден на здравствените работници ги репризираме двата дела од интервјуто со познатиот доктор - педијатар од Струга Климе Матоски. Двата дела се прв пат објавени во октомври 2019 година. 

Страница 1 од 18
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter