al palpojo 2020

Наскоро нова сезона од култниот серијал „Мојот живот, мојот свет“

04 Декември 2022

Од понеделник 12 декември по 20 часот на вашиот омилен портал Публицитет.мк очекувајте го првото издание од новата сезона од аудио серијалот „Мојот живот, мојот свет“. 

Прв наш гостин ќе биде актерот и режисер Коле Ангелоски.  Интервјуто е снимено два дена пред  премиерата на претставата  "Секс, лаги и љубомора", текст на Марк Камолети на „Охридско лето“.

Претстава за која есенва се бараше билет плус во Охридскиот театар. Автор и водител: Милчо Јованоски. 

 

Публицитет.мк 

Прочитано 823 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter