al palpojo 2020

Денес им е роденден

23 Јуни 2023

Оливер Цепенковски - сопственик на Форт кафе Охрид.

22 Јуни 2023

Влатко Грашароски, менаџер на Hadji Tattoo and piercing studio во Охрид. 

22 Јуни 2023

Валентина Базерко, новинар за надворешна политика во Македонско Радио - Радио Скопје.

22 Јуни 2023

Гоце Најдески,  Управител на приватна фирма „Сончев Ден“ ДООЕЛ „Стојмирка“ од Охрид .      

21 Јуни 2023

Иван Трпоски - писател и поет од село Волино, а живее во Сиднеј, Австралија. 

21 Јуни 2023

Влатко Стојковски-наставник по македонски и автор на книгата "Записите на учителот".

20 Јуни 2023

Миле Цветаноски, вработен во Куќата на Уранија-МАНУ во Охрид.

20 Јуни 2023

Томе Љушев - Шпанец од Охрид. Фотограф и режисер на документарци. 

18 Јуни 2023

Љубиша Цветкоски - новинар од Скопје 

18 Јуни 2023

Томислав Каранфиловски, културолог и библиотекар од Скопје.

Страница 1 од 199
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter