al palpojo 2020

Марко Менгони победи на фестивалот „Сан Ремо 2023“

12 Февруари 2023

Во раните утрински часови ,заврши 73. издание на фестивалот на забавна музика САН РЕМО. Победник оваа година е МАРКО МЕНГОНИ со неговата прекрасната композиција ДВА ЖИВОТИ.

Со оваа песна тој ќе ја преставува Италија на годинешната Песна на Евровизија.

Ѓ.Симјаноски 

Публицитет.мк 

Прочитано 1836 пати

Омнибус

24 Мај 2023

Почина кралицата на рокенролот Тина Тарнер

Тина Тарнер, една од најдобрите музички изведувачи на сите времиња, почина денес на 83-годишна возраст.
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter