al palpojo 2020

АЛПОЈО - Охрид во пресрет на Денот на вљубените

13 Февруари 2023

Да ја прославиме љубовата!

Вечно бидете вљубени весели. 

 „Нема да биде лесно. Ќе биде навистина тешко. Ќе работиме на нас секој ден, но сакам тоа да го правам бидејќи те посакувам. Го сакам секој дел од тебе, засекогаш, ти и јас, секој ден...“, „Страници на љубовта“.

„Не, нема да те бакнам, иако ти е потребно бакнување. Токму тоа е кај тебе проблемот. Треба да бидеш бакнуван често, и од некој што знае како“ - „Одвеано од виорот“.

 

330917818 609903870947674 7277557312792918178 n

„Моето срце е и секогаш ќе биде твое“, „Разум и чувствителност“.

„Љубовта значи никогаш да не кажеш дека ти е жал“, „Љубовна приказна“.

„Најдобрата љубов е онаа што ти ја буди душата; онаа што нè прави да посегнеме повеќе и онаа што всадува оган во нашите срца и му нуди мир на нашиот ум. Се надевам дека тоа ќе ти го овозможам засекогаш“, „Страници на љубовта“.

330384953 598084735469179 39184744287349084 n copy

Еве идеја за убав подарок за денот на вљубените!

Ве очекуваме. 

Ваш ALPOJO-Liquor & Spice Store

 

 

Публицитет.мк 

 

Прочитано 330 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter