al palpojo 2020

Во Охрид не беше заборавен 1 Април - Денот на доброволното младинско ангажирање

01 Април 2023

АК "Брег на младоста" го одбележа 1 Април - Денот на Доброволното младинско работно ангажирање (ДМРА ) со активност чистење покрај рекреативната патека до локалитетот Горица !

Временските (не)прилики не ни дозволија повеќе, стоои во фејсбук објавата потполнта со неколку фотографии. 

 

338903258 905128677389817 2268179540018492137 n

Публицитет.мк 

Прочитано 1269 пати

Омнибус

24 Мај 2023

Почина кралицата на рокенролот Тина Тарнер

Тина Тарнер, една од најдобрите музички изведувачи на сите времиња, почина денес на 83-годишна возраст.
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter