al palpojo 2020

По повод Денот на независноста бесплатно влезете во објектите на Завод и Музеј во Охрид

08 Септември 2023
Денеска по повод 8 Септември, Денот на независноста на Република Северна Македонија, влезот за посетители во сите објекти под надлежност на НУ Завод за заштита на спомениците на културата и Музеј-Охрид e бесплатен.
Искористете го овој свечен - празничен ден за посета на Самоилова тврдина, Галерија на икони, Меморијална куќа на Христо Узунов, Куќа на Робевци, Музеј на вода.
 
Публицитет.мк 
Прочитано 390 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter