al palpojo 2020

40 години „Отекс фолк“

01 Ноември 2023

Фолклорниот ансамбл Отекс Фолк од Охрид, оваа година прославува јубилеј - 40 години од формирањето.

Јубилејот ќе се одбележи со голем, свечен концерт на 4-ти ноември (сабота) во НУ Центар за култура "Григор Прличев" во Охрид во 19 часот и 30 минути. На овој настан учество ќе земат
неколку генерации на игроорци и музичари кои биле дел од ансамблот низ годините.

Влезот за концертот е симболични 100 денари. 

Публицитет.мк 

Прочитано 220 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter