al palpojo 2020

Нов сингл на „Силви Бенд“ – Како во сон

25 Декември 2023

Почитувани, уживајте во уште едно издание на нашите СИЛВИ БЕНД  ,,КАКО ВО СОН", прекрасна композиција, создадена со многу љубов и изведена во соработка со нивните драги колеги, Џон Апелгрен и Дамјан Пејчиновски. Ви посакуваме среќни празници.

 

 

Композитор - Бобан Мучиќ
Текст - Силвана Мучиќ Плевнеш
Аранжман - Влатко Плевнеш

Публицитет.мк 

Прочитано 1310 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter