al palpojo 2020

Ново во Охрид - ПЕРФЕКТ ДОМ СЕРВИС

16 Јануари 2024

Грижата за хигиената во зградата во која живеете и во вашиот стан или куќа препуштетеа на ПЕРФЕКТ ДОМ СЕРВИС. 

Дозволете да ви покажат што знаат и умеат и така да ја стекнете довербата во нив. 

Контактирајте ги на 078 533 999  За се’ експресно ќе се договорите.

https://www.facebook.com/reel/758862856114093

 

Публицитет.мк 

Прочитано 839 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter