al palpojo 2020

Публицитет

19 Март 2023

По подолго време специјално за Вас почитувани читатели го посетивме познатиот специјалист- физиотерапевт Арслан Сулејман.

06 Март 2023
CHARGE синдром е редок синдром предизвикан од генетско нарушување кое најчесто е вродена состојба (присутна од раѓање). Симптомите поврзани со овој синдром може да влијаат на различни органи (очите, ушите, срцето, гениталниот и/или уринарниот систем), а се забележува и заостанување во растот и/или развојот на заболените.
16 Февруари 2023

Се продава градежно неизградено земјиште од 1456 метри квадратни со можност за докуп на уште 442 метри квадратни со маркица за градба. 

12 Февруари 2023

Зимата календарски не е завршена. Можен е студ ама и снег, но ќе дојде и нова. Размислете одберете женски и машки капути со попуст. 

12 Февруари 2023
Тераса Аквариус објавува оглас за слободни работни места на позиција ШАНКЕР/КА.
01 Февруари 2023

На улица 15 Корпус на главниот пат Охрид-Битола спроти Адвајзори само на 3 километри  од центарот на Охрид се продава плац со обезбедена градежна маркица со големина од 765.5м2.

22 Јануари 2023

Семејната здравствена историја вклучува листа на болестите во семејството, како и здравствените состојби на неговите членови.

15 Јануари 2023

Гителман-овиот синдром е автосомно рецесивно наследно бубрежно заболување кое се карактеризира со нерамнотежа на наелектризираните атоми (јони) во телото, вклучувајќи јони на калиум, магнезиум и калциум. Болеста се појавува во доцното детство или адолесценцијата.

08 Јануари 2023

Постојат повеќе од 200 наследни болести на сврзното ткиво кои можат да влијаат на изгледот и растењето на кожата, коските, зглобовите, срцето, крвните садови, белите дробови, очите и ушите. Повеќето од овие нарушувања се присутни уште при раѓање.

25 Декември 2022

Ракот (карциномот) на белите дробови е болест во која одредени клетки во белите дробови стануваат абнормални, неконтролирано се размножуваат и притоа формираат тумор.

Страница 1 од 60
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

niksan

  • Medikor

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter