al palpojo 2020

Публицитет

13 Јули 2023
Во понеделник на 17 јули од 22 до 01 часот бидете во  Terazza Aquarius концерт за сечија душа. 
10 Јули 2023

Тестот нуди молекуларна генетска дијагноза на специфични срцеви нарушувања.

25 Јуни 2023
Душеновата мускулна дистрофија (ДМД) е ретко мускулно нарушување, но тоа е едно од најчестите генетски состојби кое влијае на приближно 1 од 3.500 машки раѓања ширум светот. Обично се препознава помеѓу три и шест години.
18 Јуни 2023

Наследен ангиоедем е ретко заболување од кое во светот заболуваат 1:50.000 лица. Подеднакво е застапено и кај мажите и кај жените.

11 Јуни 2023
Уринарни инфекции се најчесто заболување на уринарниот тракт кај децата.
04 Јуни 2023

Фанкони анемијата (ФА) е ретко генетско нарушување, во категоријата на наследни синдроми на инсуфициенција на коскената срцевина со фреквенција 1:350 000.

28 Мај 2023
Тераса Аквариус објавува оглас за слободни работни места на позиција ШАНКЕР/КА.
14 Мај 2023
Луѓето со MODY имаат благи симптоми кои имаат тенденција постепено да се развиваат, така да во почетокот тешко можат да се препознаат симптомите.
07 Мај 2023
Ханингтоновата болест е ретка, наследна болест која предизвикува прогресивно распаѓање (дегенерација) на нервните клетки во мозокот. Настанува автозомно-доминантно. Луѓе со семејна историја имаат поголема веројатност да го пренесат заболениот ген на нивните деца.
Страница 2 од 63
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter