al palpojo 2020

Публицитет

30 Април 2023
Старгардова болест е најчеста наследна болест на мрежницата (ретината) на окото. Болеста најчесто се манифестира во првата или втората деценија во животот кај двата пола со подеднаква зачестеност.
09 Април 2023

Езофагусот (хранопроводот) е долга шуплива цевка низ која поминуваат храната и течностите од грлото до желудникот. Ракот на езофагусот може да се јави било каде по неговата должина и е меѓу 10-те најчести канцери во светот.

06 Април 2023

Пролетта е најубавото годишно време. Асоцира на младост, на будење на љубов, на радост...

02 Април 2023

Од 1 до 7 април секоја година се одбележува неделата на свесноста за ракот на тестисите со цел да се едуцираат младите мажи за рано откривање и лекување. Ракот на тестисите е форма на рак кој се јавува во дел од машкиот репродуктивен систем (тестисите) и најчесто се развива кај млади мажи помеѓу 15-35 години.

26 Март 2023

Сопственикот на дестилеријата Златко Прентоски во разговор за Публицитет.мк вели  дека е горд со малата семејна дестилерија и по производството на првата македонска јаболкова ракија со бандерола.

20 Март 2023
Витилиго е ретка генетска состојба кај луѓето во која кожата предизвикана од губење на функцијата на меланоцитите (клетки кои произведуваат пигмент на кожата).
19 Март 2023

По подолго време специјално за Вас почитувани читатели го посетивме познатиот специјалист- физиотерапевт Арслан Сулејман.

06 Март 2023
CHARGE синдром е редок синдром предизвикан од генетско нарушување кое најчесто е вродена состојба (присутна од раѓање). Симптомите поврзани со овој синдром може да влијаат на различни органи (очите, ушите, срцето, гениталниот и/или уринарниот систем), а се забележува и заостанување во растот и/или развојот на заболените.
16 Февруари 2023

Се продава градежно неизградено земјиште од 1456 метри квадратни со можност за докуп на уште 442 метри квадратни со маркица за градба. 

12 Февруари 2023

Зимата календарски не е завршена. Можен е студ ама и снег, но ќе дојде и нова. Размислете одберете женски и машки капути со попуст. 

Страница 3 од 63
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter