al palpojo 2020

Публицитет

06 Ноември 2022

β таласемијата е генетски условена состојба која се карактеризира со повеќе наследни анемии. Тоа резултира со недоволна синтеза на хемоглобин или пак синтеза на абнормален хемоглобин во црвените крвни клетки (еритроцити).

30 Октомври 2022
Според Светските истражувања направени во последнаве две години, кај пациенти кои прележале KОВИД-19, после оздравувањето може да се појават симтоми кои се во дирекна корелација или поврзаност со заболувањето.
16 Октомври 2022

Цистична фиброза (CF) или муковисцидоза е генетска наследна болест која се вбројува во групата на ретки болести. Таа е прогресивна болест која влијае скоро на сите органи во организмот.

09 Октомври 2022
Во ПЗУ „БИОМЕД ЛАБ“ се врши детекција на мутации во гените кои се вклучени во метаболизмот на храна кај деца
03 Октомври 2022
Митохондријални заболувања се многу хетерогена група на нарушувања кои се јавуваат како резултат на дисфункција на митохондријалниот респираторен ланец. Тие се резултат на спонтани или наследни мутации кои настануваат или во митохондријалната или во јадрената ДНК.
27 Септември 2022
Акцијата на пивото од Холандскиот бренд Гролш продолжува,но сега во придружба на Германскиот Франзисканер?
18 Септември 2022
Во ПЗУ „БИОМЕД ЛАБ“ се врши детекција на мутации во гените кои се одговорни за појава на фруктоземија
09 Септември 2022

Родено е првото „наше“ бебе добиено со IVF постапка по претходнo комплетно направени PGS/PGD анализи во ПЗУ „БИОМЕД ЛАБ“

15 Август 2022
Во ПЗУ „БИОМЕД ЛАБ“ се врши детекција на гените кои се одговорни за појава на верикозни (проширени) вени. 
10 Август 2022

Жешките летни денови и ноќи прекратете ги со квалтетна голтка пиво. 

Страница 5 од 63
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter