al palpojo 2020

Публицитет

04 Октомври 2017
Во рамки на GIZ LEIWW Програмата на Германското Министерство за Економска Соработка и Развој (BMZ), во тек е имплементација на проектот “Поттикнување на вработливост во туристичкиот сектор“.
26 Септември 2017

Имате професионален ангажман кој од Вас бара поголемиот дел од работното време да го поминете во стоечка положба?

23 Септември 2017

Оваа есен патувајте и одморајте и откривајте нови дестинацики само со ЕЛИДА ТУРС. прочитајте и одберете!

22 Септември 2017

Од денеска  во галеријата “Акантус” во Скопје е отворена PopUp продавница на модниот бренд Румор од Охрид.

15 Септември 2017

Вечерва и утре кај нас ќе се пеат најубавите македонски староградски и новокомпонирани песни. 

12 Септември 2017

Тераса Аквариус има потреба од персонал. Со или без работно искуство, доволно е да бидите насмеани и ведри и да познавате бар еден странски јазик.

12 Септември 2017

Вечерва, утревечер и во четврток навечер гледајте фудбал и пијте „Староградско“ во „Аквариус“ во Охрид. 

11 Септември 2017

Во пресрет на дождливата есен и студените ноќи, Клинекс Професионал навремено ве подготвува со специјална понуда.

08 Септември 2017

Пристигна и детската линија Little Siberica од брендот Natura Siberica. Козметички препарати изработени од рачно набрани, диви билки и тревки од Сибир, специјално за вашето дете.

07 Септември 2017

 Ако сте за добра забава, пијаче и секако најдобрите Rock 'n' Roll хитови - повелете! Бидете дел! 

Страница 50 од 65
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter