al palpojo 2020

Публицитет

17 Јули 2017

Денот на раѓањето го претставува почетокот на новиот живот. Не се раѓаат само живите суштества и растенијата, во буквална смисла на зборот се раѓаат и култните места – објектите во случајов, најпознатата охридска кафе тераса АКВАРИУС која токму денес слави 26 години ( 27 лета)  од постоењето.

11 Јули 2017

Без дилеми, вечерва- вторник 11 јули  ако сакате да поминете убава вечер – вистинското место за вас ќе биде ресторанот „Влахов 52“ .

08 Јули 2017

Животот значи постојано движење, а тоа движење има смислa само доколку имаме јасно зацртана цел кон која смело чекориме.

22 Јуни 2017

Ресторанот „Влахов 52“ од Охрид со проширувањето на капацитетот и почетокот на летото отвора оглас за нови врабтоувања.

19 Јуни 2017

Вечерва - понеделник од 20 часот , вреди да се биде во „Влахов 52“ . 

16 Јуни 2017

Нов викенд во кој се надеваме повторно ќе ги оправдаме вашите очекувања за добра забава ...

13 Јуни 2017

Повелете на отворање, да се дружиме, да се почастиме и да запееме...

12 Јуни 2017

Инспиративниот караван продолжува на 14 јуни - среда во Охрид!

09 Јуни 2017

Сопственикот на Лаунџ барот „Влахов 52“ Горан Томовски најавува големи промени во понудата и работата. Едно е јасно гостинот ќе биде секогаш во право, пред се’ и над се’. 

Страница 52 од 65
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter