al palpojo 2020

Публицитет

06 Март 2017

Празник на жената . Да ги срушиме стереотипите. Во АКВАРИУС да го слават заедно и жените и мажите. 

20 Февруари 2017

Кафе ГАЛЕРИЈА од Охрид има потреба од келнер за работа на неопределено работно време , почнувајќи од 25 март, како и од шанкер кој би почнал со работа од 1 април.

17 Февруари 2017

Помалку од еден месец до Денот на жената. Размислете и дочекајте го со негувана кожа!

13 Февруари 2017

Виа Сакра - вистинско место за вљубените - веднаш до црквата Св.Софија. 

09 Февруари 2017

Од недела во недела во годината на јубилејот аптеката МЕРИФАРМ со редовни промоции и гратис прозиводи за најверните!

31 Јануари 2017

Внимание љубители на добра забава! Сабота - 4 февруари во Аквариус ќе свират Barrel Row, нов, свеж и талентиран бенд од Охрид.

Страница 54 од 64
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter