al palpojo 2020

Публицитет

26 Јануари 2017

Во годината на јубилејот Аптеката „Мерифарм’ продолжува со пријатните изненадувања за постојаните посетители и купувачи. 

15 Јануари 2017

Заедно против студот на 19 јануари - веднаш после фрлањето на крстот и осветувањето на водите на Охридското Езеро, ансамбл „Билјана“ во „Виа Сакра“

14 Јануари 2017

Култниот „Аквриус“ пак ги отвори вратите за хуманоста.

11 Јануари 2017

 Придружете ни се во петок на 13 јануари од 13 до 18 часот во култниот Аквариус.

30 Декември 2016

Во „Мерифарм“ подарок и за нај пребирливите! Бидeте во тренд  и воедно искористете новогодишен попуст!

27 Декември 2016

За забава се задолжени гостите, персоналот и ди џејите Нико и Амнезија!

25 Декември 2016

На дочекот на Новата 2017 во „Лихнидос“ гостите ќе ги забавуваат Елена Велевска и „Тајфата“.

23 Декември 2016

Дочекајте ја Новата 2017 година во култната ВИА САКРА до црквата „Св. Софија“. 

19 Декември 2016

Во пресрет на Новогодишните празници, луѓето се во постојана трка за пронаоѓање на соодветен подарок за најблиските. Размислуваат за подготовка на што побогата трпеза и исполнувањето на нечии желби...

17 Декември 2016

 Стоматолошката ординација „д-р Сашо Стоев“ со специјална празнична понуда и попусти на услугите. 

Страница 55 од 64
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter