al palpojo 2020

Публицитет

14 Декември 2016

Култната пицеријата ВИА САКРА е една и единствена.

08 Декември 2016

Драги сограѓани, Празнувајте и продолжете да делувате по стапките на просветителот наш св.Климент.

06 Декември 2016

Од кафетеријата„Аквариус“ веќе размислуваат за нов хуман настан и гест.

30 Ноември 2016

Изненадувањата во охридската аптека „Мерифарм“ не престануваат,  продолжуваат и во последниот месец од оваа 2016 година.

24 Ноември 2016

Купи едно, едно добиј гратис. Можете и во „Мерифарм“ - Охрид 

21 Ноември 2016

Од денеска во продавницата на „Лотос Вита Чи“ на „Дејан Војвода“ зад Охридска банка и во близина на ЕВН.

17 Ноември 2016

„Мерифарм секогаш до Вас“. Тоа е мотото на оваа аптека која околу две и пол децении е бренд во Охрид.

29 Октомври 2016

Понудите во „Емили“ звучат примамливо и не се за одбивање. Проверено е!

28 Октомври 2016

Вечерва и утревечер гарантирана забава во Рибниот ресторан „Лихнидос“ 

Страница 56 од 64
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter