al palpojo 2020

Публицитет

22 Октомври 2016

Во саботата во Струга беше свечено отворен третиот КАМ маркет, лоциран во непосредна близина на Градскиот пазар на 360 м2 продажна површина.

21 Октомври 2016

 Стоматолошката ординација „Д-р Сашо Стоев“ од Охрид нов партнер на „Публицитет.мк“ во маркетингот.

10 Октомври 2016

Во петок навечер, планирајте да сте во култниот „Аквариус“ . 

29 Септември 2016

Како и секоја современа фирма и охридската АЛПОЈО својот маркетинг го потпира на веб страниците и социјалните мрежи.

27 Септември 2016

 Во ординацијата на физиотерапевтот Арслан Сулејман во Охрид, секојдневно пациенти – секој со својата мака.

22 Септември 2016

Утре, петок и во сабота  од 21 часот во Fish&lounge bar Lihnidos Ве очекува староградска музика. 

08 Септември 2016

Уште еден четврток успешно вратен на охриѓани.

06 Септември 2016

Летото полека одминува, а со тоа и оваа 2016 година, година во која култниот „Аквариус“ во Охрид  слави 25 години од постоењето.

03 Септември 2016

По повод 25 години од постоењето годинава култниот „Аквариус“ ја спорведува музичката акција ДА ИМ ГИ ВРАТИМЕ ЧЕТВРТОЦИТЕ НА ОХРИЃАНИ.

Страница 57 од 64
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter