al palpojo 2020

Публицитет

14 Август 2016

Сонце имат сонце не грејт, време јок за плажа а време ептен за пиво точно напладне.

13 Август 2016

Непосредно до брегот на езерото дојдете и уживајте во природан сенка под лозниците во Трпејца порачуваат од ресторанот УНО.

12 Август 2016

Со винаријата збогатена и туристичката понуда во Охрид. 

06 Август 2016

Одиме во  „Сирена“  или одиме кај Марјан- Маки  во Трпејца е нешто што се слуша цели 15 години колку што постои прикзаната за оваа преубава тераса на дофат до синото езеро и бисерната плажа.

15 Јули 2016

Ова се тие кои прават со својот придонес и финансиска помош Публицитет.мк да стане стабилен и респектабилен Веб сајт.

11 Јули 2016

Познат по својата успешна градежна компанија Г5Д, која веќе 3 години функционира во Охрид, а на релација со Лондон, нашиот сограѓанин Александар Ставревски непрекинато работи и ја усовршува својата професионална кариера како архитект во Лондон, овојпат отворајќи уште една компанија од областа на врвната градежна технолошка сфера.

10 Јули 2016

Петокот вечерта во ресторанот „Билјанини Извори“ во прекрасен амбинет и во присуство на голем број партнери, хотелиери, сопственици на кафеани, ресторани и маркети конзорциумот „Вино Жупа - Повардарие“ на интересен и несекојдневен начин ја промовираше својата надалеку позната палета од производи во кои предначат вината, соковите, но и мармаладите и ред друго...

06 Јули 2016

 Во петок навечер повелете во потрага по добро вино и дружба во Охрид.

Страница 58 од 64
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter