al palpojo 2020

Публицитет

30 Јуни 2016

„Лихнидос“ го најде својот пат до гостите и туристите. 

24 Јуни 2016

„Beach Bar Lagadin 10.5“ во туристичката населба Лагадин веќе е отворена за посетителите.

21 Јуни 2016

Да заокружиме четврт век од живеењето на Аквариус и нашето заедничко пулсирање.

12 Јуни 2016

Потрагата по здрава и лесна храна и освежување за време на летните горештини поченете ја и завршете ја во ЛОТОС ВИТА ЧИ

10 Јуни 2016

Вечерва во култниот „Аквариус“ во Охрид во рамките на акцијата ДА ИМ ГИ ВРАТИМЕ ЧЕТВРТОЦИТЕ НА ОХРИЃАНИ посетителите, случајните и оние кои дојдоа со намера одлично ги забавуваа Бојан и Само Тони.

04 Јуни 2016

Вчеравечер во хотелот „Милениум“ во присуство на бројни соработници, колеги и пријтели стоматолошката ординација на доктор Сашо Стоев од Охрид ја одбележа првата декада од постоењето. Гала вечерта беше збогатена со духот на уметноста – уметноста во стоматологијата , сликарството, музиката.

27 Мај 2016

Туристичката агенција „Елида Турс “ со години на ред успешно ги презентира и ги продава сместувачките капацитети во комплексот „Пирин Голф“  кои се непосредно до градот Разлог во соседна Бугарија. Згора на тоа со раководство на комплексот заеднички на 21 мај , годинава по петти пат го организираа голф турнирот под покровителство на „Елида Турс “ и „Бугарија холидеј“.

26 Мај 2016

Ресторанот „Лихнидос“ станува омиелно катче за забава на охриѓани и гостите - проверете зошто е така и резервирајте

25 Мај 2016

Култната охридска кафетерија „Аквариус“ продолжува со забавите во четврток.

Страница 59 од 64
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter