al palpojo 2020

Публицитет

20 Мај 2016

Туристичката агенција ЕЛИДА ТУРС од Охрид по четврти  пат овој викенд во комплексот ПИРИН ГОЛФ  во Банско ќе организира турнир во голф.

10 Мај 2016

Во срцето на Охрид  на градскиот плоштад „Св. Климент Охридски“ лоциран е објектот Подружница  хотел „Лихнидос“ во чии рамки функционираат ресторан  ( кафеана) и ексклузивни апртмани.

08 Мај 2016

 Елида турс со богата мајска туристичка понуда и за нај пребирливите.

06 Мај 2016

Но охридската куќа на убавина е отворена за сите кои држат до својата убавина и здравје

25 Април 2016

АЛПОЈО ДООЕЛ -  Охрид повеќе од две децении препознатлив бренд во градот.

22 Април 2016

Туристичката агенција ЕЛИДА ТУРС од Охрид по петти пат кон крајот на мај годинава во комплексот ПИРИН ГОЛФ  во Банско ќе организира турнир во голф. Резервирајте со време, со време - местата се ограничени. По промотивна цена од само 28 евра !!!

19 Април 2016

Слаткарницата и бурекџилницата ПЛАМА од Охрид се наш нов партнер во делот од маркетингот.

16 Април 2016

Тераса АКВАРИУС- Охрид има потреба од шанкери и келнери со или без работно искуство за редовен работен однос. 

Телефон: 075 425 251. Можете да оставите порака и во пораки  на Фејсбук страницата на Terazza Aquarius

15 Април 2016

Ново, пријатно катче во градов со одлична храна и услуга!

10 Април 2016

До матурската вечер – мигот за паметење на секој средношколец нешто повеќе од еден месец.

Страница 60 од 64
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter