al palpojo 2020

Публицитет

21 Април 2022

„БИОМЕД ЛАБ“ е прва приватна здравствена лабораторија за молекуларна дијагностика во Република Македонија основана 24.04.2013 година. Оваа година прославуваме 9 години од своето работење.

15 Април 2022
Тераса Аквариус објавува оглас за слободни работни места на позиција КЕЛНЕР/КА.
08 Март 2022

Кафетерија „Галерија“ - Охрид има потреба од келнер или келнерка  за работа на неопределено време. Пријава лично во кафетеријата. 

16 Февруари 2022
Тераса Аквариус објавува оглас за слободни работни места на позиција КЕЛНЕР/ШАНКЕР.
10 Февруари 2022

Во Бутик ЕМИЛИ  традиција и квалитет - модни и уникатни парчиња облека на која никој не ќе може да одолее. 

24 Јануари 2022

Градоначалникот на општина Охрид, Кирил Пецаков по номинациите добиени од Министерството за образование и наука и СОНК, донесе решение за формирање на општинска комисија за утврдување на исполнетоста на условите за трансформација на работниот однос на вработените во образовните институции на подрачјето на општина Охрид.

19 Јануари 2022

Националната установа, Фестивал „Охридско лето“ и винарија „Тиквеш“ дел од традицијата за големиот христијански празник Богојавление-Водици.

17 Јануари 2022

Врз основа на член 50, став 1 од Законот за локалната самоуправа („Службен весник на Република Македонија“ бр 5/02) Градоначалникот на општина Oхрид објавува: 

15 Јануари 2022

Врз основа на член 50, став 1 од Законот за локалната самоуправа („Службен весник на Република Македонија“ бр 5/02) и програмата за социјална и здравствена заштита на општина Охрид за 2022 година, Градоначалникот на општина Oхрид објавува:

Страница 7 од 63
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter