al palpojo 2020

Публицитет

08 Април 2016

 Со настапот на групата „Клаудија 4“ синоќа отпочна серијата забави во култниот „Аквариус“ - обединети под идејата четвртоците да се време за журка и кафе муабет специјално за охриѓани. Фотките кажуваат се’. 

04 Април 2016

ОГЛАС за оние кои сакаат стабилна и постојана работа!

04 Април 2016

Почеток на деведесеттите, сè беше визија, визија во која се насетуваше раѓањето на место каде ќе се спојат мирисот на езерото, тишината на брановите со мирисот на кафето и бојата на виното.

29 Март 2016

Почетокот на пролетта како по традиција во бутикот „Емили“ лоциран во ТЦ „Амам“ е резервиран за фото сесијата преку која се рекламира најновата женска и машка колекција за свечени пригоди.  

26 Март 2016

После зимската пауза, продолжуваме со работа.

12 Март 2016
Производите на АЛПОЈО - Охрид побарајте ги во широката трговска мрежа
26 Февруари 2016

Нова акција во ЛОТОС ВИТА – ЧИ , освежување од природата 5 % попуст на чаевите: „Бадемов колач“, „Божиќен колач“  и  „Турско јаболко.“

21 Февруари 2016

Чај за секој дел од денот - Продавница за здрава храна ЛОТОС ВИТА ЧИ - Охрид 

Страница 61 од 64
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter