al palpojo 2020

Публицитет

10 Февруари 2016

Зимата календарски не завршила, а ќе дојде и друга по неа.

02 Јануари 2016

 

Архитектонско - градежната фирма „Г5Д е првата која ни подаде рака во рамките на маркетингот заедно со кафетеријата „Аквариус“ за да почнеме и да опстоиме во медиумскиот интернет бизнис.

22 Декември 2015

    Од денеска календарски влеговме во зимата. Метеоролозите најавуваат дека за скоро ќе стигне вистинскиот студ, а и снегот нема да не одмине. За да не бидете изненадени - купете женски или машки капут во бутиците ЕМИЛИ. 

16 Декември 2015

Од мноштвото третмани кои ќе ви ги понудат во СПА ИЗИДА  Сузана Наумоска заедно со своите соработнички побарајте го третманот ЗЛАТЕН ЖИВОТ - GOLDEN LIFE . 

Видеото и пораките кои ќе допрат до Вас сигурно ќе ве убедат да кажете ДА - одиме во СПА ИЗИДА!

Убавината не е случајна - таа се препознава во СПА ИЗИДА  

Среќна Нова година!

11 Декември 2015

 

Од почетокот на оваа учебна година во Охрид функционира нов образовен центар под името Atlas world.

05 Декември 2015

„Алпојо“ – ДООЕЛ Охрид наш нов партнер во маркетингот

29 Ноември 2015

Наш нов партнер во областа на маркетингот е фирмата ДООЕЛ „Антица“ од Охрид сопственост на Михајло Филев , еден од наследниците на тајната за изработка на оригинален Охридски бисер.

 

                      Tradition2                                    Tradition1

Ако сакате да ја слушнете тајната на изработката на бисерите кликнете подолу и до Вас ќе допре аудио материјалот снимен во далечната 1989 година во дуќанот на семејството Филеви со бабата на Михајло, Славка ,а во интервјуто своевремено емитувано на Радио Охрид и Втората програма на Радио Скопје го има – тогаш седумгодишниот Михајло кој пред микрофоните вети дека ќе ја продолжи семејната традиција.

Автор на емисијата: Милчо Јованоски

Слушнете !

12 Ноември 2015

Со фармацевтот м-р Благој Николов се запознавме на последната  Меѓународна психијатриска конференција на која се дискутираше за стресот и анксиозните растројства низ различните животни фази.

07 Ноември 2015

Драги наши читатели и воедно досегашни и идни корисници на услугите на познатиот охридски салон за убавина ИЗИДА СПА

Ви посакуваме пријатни мигови додека со нетрпение ги гледате фотографиите и откривате  што се’ може да Ви понудат во СПА ИЗДА.

Неуморната, госпоѓа Сузана Наумоска,заедно со нејзиниот тим,  секојдневно се труди да го прошири спектарот на услуги,истовремено се’ да биде изведено на едно професионално ниво со висок квалитет во услугата и понудата.

Ве препуштаме во светот на убавината!Овој пат Ве потсетуваме дека можете да пробате ЧОКОЛАДНА МАСАЖА. 

Видеото подолу е најдобриот доказ за тоа. 

Не чекајте уште денес закажете треттман за себе или за саканата личност. 

СПА ИЗИДА 

Публицитет.мк 

03 Ноември 2015

                                       К О Н К У Р С


за избор на најстар жител / жителка и брачен пар со најмногу години во брак
во општините Охрид и Дебарца
Услови на Конкурсот:


- На конкурсот можат да се пријават и да учествуваат жители во општината Охрид и
Дебарца
- Секој учесник на конкурсот потребно е да ја докаже својата старост или годините
поминати во брак со соодветен документ за идентификација (лична карта / пасош /
извод на родени / извод на венчани и сл.)
- Пријавите со личните податоци, адреса на живеење и фотокопија од соодветниот
документ за докажување на староста / годините во брак, треба да се испратат или
донесат во Црвен крст Охрид, ул. „Димитар Влахов“ бр. 52, 6000 Охрид, со назнака „За
конкурс за стари лица“ или на е-маил ohridredcross.org.mk
- Конкурсот е отворен и трае до 15.11.2015 г.
За најстариот жител/жителка на Охрид или Дебарца и брачниот пар со најмногу години во брак,
предвидени се пријатни изненадувања и подароци кои ќе бидат доделени од страна на
младите активисти на Црвен крст Охрид на пригодна свеченост на која ќе се дружат повеќе
генерации, организирана од Црвен крст Охрид во текот на Неделата на грижа за стари лица од
23-29 Ноември 2015 г.

Страница 62 од 64
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter