al palpojo 2020

Публицитет

04 Август 2015

„Охридско лето“ денес го слави 55 роденден. 

Еве што се се случуваше зад насловот ( пред и по сечењето на роденденската торта 

Фотките се позајмени од ФБ на „Аквариус“ 

 

za spomen

 Домаќините, гостите - уметници и дел од новинарите за спомен 

novinarite

 Дел од колегите - новинари 

nevena copy

Уште еден дел од новинарите 

kamermani

И снимателите стигнаа роденденски да одморат

tie shto gi sluzea

 Тие се дел од шанкерите и келнерите во „Аквариус“ 

04 Август 2015

Роденденската прес-конференција на фестивалот „Охридско лето“ денес - вторник  од 11 часот ќе се одржи на терасата во култниот „Аквариус“.

03 Август 2015

Што прави Влатко, кого чека и воопшто што ли размислува? За нас сето тоа ќе остане енигма.

17 Јули 2015

Годините минуваат, „Аквариус“ во Охрид останува еден и неповторлив

Почеток на деведесеттите, сè беше визија, визија во која се насетуваше раѓањето на место каде ќе се спојат мирисот на езерото, тишината на брановите со мирисот на кафето и бојата на виното.

Место каде ќе се сретнат мислите на луѓе од различни сфери на животот, намерници, уметници, музичари, политичари, писатели…

Наеднаш, визијата стана реалност, а реалноста ни постави мисија.

vla

Нашата мисија започна од човековата среќа, преку која се создаде простор во кој дружбата ќе биде лесно остварлива цел.

Се создаде автентичен простор, лесно препознатлив по својата едноставност и душа.

Мисијата полека успеваше, станавме дел од урбаната култура, од секојдневието, култно место за многу генерации, со специфичен шмек и стил на музика.

Место во кое мисијата не завршува, таа се’  уште е пред нас… Aquarius since 1991

Славеничкиот  концерт веќе традиоцонално е отстапен за нашиот музичар од светски глас Владимир Василевски – Четар. Така ќе биде и вечерва. Голема летна и незаборавна журка ги чека сите кои ќе изберат овој петок да се во вистинско време и на вистинско место во  „Аквариус“.

Буде, Мише и сите сегашни и некогашни вработени во оваа култна кафетерија

Ви сакаме успешна сезона!    

Ваш Публицитет. мк

12 Јули 2015

Ова е рубрика во која ќе поместуваме интервјуа и содржини од областа на маркетингот со нашите спонзори и покровители. 

Страница 64 од 64
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter