al palpojo 2020

Музичка Масажа Live at Aquarius

27 Јули 2021
Ве покануваме на нешто сосема ново! Во четврток, со почеток во 22ч. имате можност да уживата во џез и блус мелодиите и познатите македонски шлагери, велат од Аквариус и додаваат: 
 
МУЗИЧКА МАСАЖА….
Вокал - Весна Костоска
Контрабас - Стефан Карастојанов
Гитара - Марко Лазороски
Ве очекуваме!
Бидете дел - бидете Аквариус!
 
Публицитет.мк 
Прочитано 421 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter