al palpojo 2020

Одбележан Илинден во Велгошти

02 Август 2021

Делегација на општина Охрид  предводена од градоначалникот Константин Георгиески, во предвечеријето на големиот државен и христијански празник, Илинден, положи свежо цвеќе пред паметникот на Илинденците во Велгошти.

Свежо цвеќе пред спомен облежјето на Илинденците положија и политички партии, здруженија на граѓани како и поединци кои се поклонаа пред хероите. Вечерта дополнително беше збогатена со културно – уметничка програма.

0008022021010 copy

Извор:www.ohrid.gov.mk

 

Прочитано 578 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter