al palpojo 2020

Вработете се во култниот АКВАРИУС во Охрид - станете шанкер или шанкерка

12 Февруари 2023
Тераса Аквариус објавува оглас за слободни работни места на позиција ШАНКЕР/КА.
Потребно е минимум средно образование, познавање на еден странски јазик (англиски, германски...), со работно искуство,а предност имаат оние кои серозно ја сфаќаат и на кои работата им значи.
Информации на тел.075425251,во објектот (од 10:00 до 16:00) и ИНБОКС.
 
Публицитет.мк 
Прочитано 1733 пати
 

output raIp0q

ezgif-3-7c8d99f0b6

akvarius

alfacentar

 

  • Medikor

niksan

Мисли-размисли

za misla

Импресум

www.publicitet.mk

ФЛЕШ ПЛУС - ДООЕЛ, ОХРИД

Контакт: publicitetpublicitet@yahoo.com

Техничка реализација: www.arkahost.mk

Посетеност website counter